Mirë se vini në kompaninë tonë. Vendi që skenon dhe riparon çdo pjesë të veturës tuaj. Ne jemi shpëtimi i çdo veture.

Shërbimet

SHËRBIMET

Ne jemi shpëtimi i çdo veture sepse ne sjellim shërbimet më të mira dhe pjesët më kualitative dhe origjinale për ato. Duke filluar nga shërbimet më të vogla,për të cilat ka nevojë vetura…

MISIONI YNË

MISIONI YNË

Të largojmë çdo problem nga vetura juaj në mënyrë që edhe ne të ndikojmë në menjanimin e fatkeqsive të mundshme, me këtë është e sigurtë që ne do të arrijmë të jemi udhëheqës të profesionit në tregun vendas.

VIZIONI YNË

VIZIONI YNË

Të ua shtojmë gjithmonë e më shumë dashurinë naj veturës tuaj.
Të i’u bëjmë të kuptoni se edhe vetura ka nevojë për përkujdesje.

RRETH NESH

Veturat sot janë domësdoshmëri. Pjesën më të madhe të kohës dhe shumicën e punëve të përditshme e mbarojmë me ato, prandaj edhe kujdesi duhet të jetë i një niveli të lartë. Kjo është arsyeja se përse ne prezentohemi përpara juve. Ne ua sjellim servisimin dhe pjesët origjinale për veturën tuaj, në veçanti të tipit Volkswagen. Me përvojë shumëvjeçare dhe punë profesionale ju garantojmë se e sjellim më të mirën për veturën tuaj, që do të thotë sjellim më të mirën edhe për ju.

Vetura yte është pasqyra e stilit tënd!.

DISA NGA BRENDET TONA

Back to top