Auto larje kimike

Pastrim kimik

Procesi i pastrimit kimit të veturave zhvillohet me presion të lartë të avullit ku nxehtësia e kombinuar me presion krijon zgjidhje të fuqishme e cila largon ndyrësirat, vajrat dhe mbetjet tjera, largimin e mikro-organizmave, bakterieve dhe aromave të pakëndshme nga veturat.
Makina juaj e meriton këtë lloj trajtimi. Shijoni dhe ngasni në një makinë të pastër dhe të dezinfektuar

Back to top