Gomisteri-Vulkanizer

GOMISTERI-VULKANIZER

Autoservisi AG-Auto Tronic padyshim përfshin sektorin për gomisteri dhe vulkanizer që është i paisur me makineritë më të reja për demontim, montim, balancim. Përveç këtyre shërbimeve, gjithashtu shiten goma nga të gjithë prodhuesit botërorë (Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Bridgestone, Sava, Viking, Barum, Fulda).

Back to top