Auto larje

AUTO LARJE

Sektori për autolarje në kuadër të Auto Servisit AG-Auto Tronic,  bën larjen e të gjitha brendeve të veturave brenda dhe jashtë me paisje moderne dhe staf të përkushtuar.
– Dimrit аutolarja bëhet me ujë të nxehtë dhe me shampon special MA*FRA MANGUSTA e cila e mbron, ushqen ngjyrën e veturës dhe përmban një efekt të lartë të shkumës.

Back to top