Gjeometria kompjuterike e trapit

Gjeometria kompjuterike e Trapit

–   Auto servisi AG-Auto Tronic, ofron shërbime të kompjuterizuar për rregullimin gjeometrik(centrim) të trapit si dhe shërbime të riparimit mekanik të trapit për veturat VW, Audi, Seat, Skoda.
– Aparatura e gjeometrisë-centrimit në shkallë përdor një sistem modern, të integruar video kamerash për të krijuar një model matematikor të automjetit, për të përcaktuar pozicionin e secilës rrotë në hapësirën tre-dimensionale dhe për të llogaritur vlerat e shkallëve në mënyrë të pavarur nga boshti i rrotullimit.
– Rregullimi gjeometrik-centrimi i veturës tuaj është thelbësor për sigurinë tuaj, rehatinë e drejtimit dhe pneumatikën tuaj. Rregullimi i trapit me masat e fabrikës arrinë stabilitetin dhe përdorimin racional të gomave dhe karburantit.

Back to top