Авто електрика

Авто електрика

Одделот за ауто електрика во рамките на ауто сервисот AG-Auto Tronic нуди услуга со пронаоѓање и поправка на грешки во следните сегменти: Светлосна група, палење, електрични и електронски уреди, како и инсталации. Современите автомобили имаат сè повеќе функции за електронска контрола, така што знаењето за електроника за електрични и електронски уреди во автомобилот е клучно за ефикасно наоѓање на дефекти.

Back to top