Авто електроника

Авто електроника

Една од специјализираните активности на услугата за возила во AG-Auto Tronic
е авто електроника. Ние исто така нудиме  дијагностика, имаме комппатибилни дијагностички уреди за брендови Vw, Audi, Seat, Skoda и други универзални уреди за дијагностицирање за ова групација  на автомобили.

Ги елиминираме неисправностите: сите компјутери во моторот на возилото, контролниот панел на Воздушни перничиња, Модулот “ABS”, управувачот на напојување, таблата со инструменти и имобилизаторот. Ги решаваме таканаречените проблеми. „Топол почеток“ на “TDI” моторите, како и проблеми со филтрите “DPF” и “FAP”. Вршиме декодирање и спарување на моторни компјутери и други модули на возила… Вршиме сервисирање и прилагодување на сите панели на дигитални инструменти, како и низа други услуги.

Back to top