Перење возило

Перење возило

Секторот за автоперална во рамките на Авто Сервисот АG-Auto Tronic, го прави целото внатрешно и надворешно чистење на сите брендови на автомобили со модерна опрема и посветен персонал.
– Во зима перењето на автомобили се прави со топла вода и специјален шампон MA * FRA MANGUSTA кој ја штити, ја храни бојата на автомобилот и има висок ефект на пена.
Back to top