Авто механика

Авто механика

Автомобилската работилница во рамките на нашиот сервис е опремена со најсовремени дијагностички уреди и алатки.Бидејќи  сме   поврзани само со марка на возила Vw, Audi, Seat, Skoda,  ги имаме  комплетни алатки и опрема за сервисирање стигнаме максимален степен на  ефикасност.
Раководителот на сервисот Гезим Бектеши е куалификуван  машински инжинер со  традиција им гарантира на сите сегашни и нови клиенти за нашиот квалитет на услугата, што им е познато само на оние кои веќе имаат направено сервисирање на возила со нив, на нивно задоволство.

Нашите квалитетни и обучени механичари на оваа професија ќе ги решат сите проблеми што се поставуваат пред нив на закажен временски период.

Back to top