Полирање на возила

ПОЛИРАЊЕ ВОЗИЛА

Секторот за „Полирање & Хемиско чистење“ во рамките на Авто сервисот AG-Auto Tronic, ги нуди сите услуги за полирање што се применуваат според рофесионалните стандарди и директива од MENZERNA.
-Сите предмети на MENZERNA се патентирани за нивниот загарантиран квалитет и издржливост.
Преку уникатната формула што ја содржат пастите MENZERNA, тие даваат исклучителен сјај и квалитетни високи перформанси, и со лиценциран персонал, современи машини, процесот на полирање ги отстранува гребнатини на надворешноста на автомобилот т.е. заштита од сол, кисел дожд, мраз, сонце.
Ние исто така нудиме висококвалитетно застаклување со лак-лак со фабрички изглед. Цените се разликуваат во зависност од класата и големината на возилото на кое припаѓа.

Back to top