Вулканизер

ВУЛКАНИЗЕР

Автосервисот AG-Auto Tronic опфаќа секторот за гуми и вулканизер, е опремена со најсовремени машини за денонтирање, монтирање, балансирање. Покрај овие услуги, се продават гуми од сите светски производители (Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Pirelli,, Bridgestone, Sava, Viking, Barum, Fulda).

Back to top